Ένας ακόμα σοβαρός τραυματισμός αναβάτη συγκλόνισε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο το χώρο του ελληνικού ΜΧ..

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης, το ταλαντούχο και χαμογελαστό παιδί από το Ηράκλειο Κρήτης τραυματίστηκε σοβαρά στον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2018, με το πρώτο εικοσιτετράωρο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Συναθλητές και φίλοι του, στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα σε αυτόν και την οικογένεια του για να τους στηρίξουν.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης είναι ένας αγωνιστής μέσα και έξω από τις πίστες, γνωρίζοντας ότι ο νέος του αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια μηχανοκίνητου αθλητισμού πρέπει να σταθούμε κοντά του, στα δύσκολα ενός συναθλητή και φίλου μας. Μια προσευχή και η θετική σκέψη όλων μας, ότι όλα θα πάνε καλά στον δύσκολο του αγώνα θα είναι ο μεγάλος του σύμμαχος του.

Η οικογένεια του θέλει να ευχαριστήσει όλου όσους στάθηκαν δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς όμως όλοι ξέρουμε ότι η αποζημίωση της ασφάλειας είναι μικρή για μια τόσο μεγάλη, δαπανηρή και χρονοβόρα δοκιμασία, η βοήθεια όλων είναι αναγκαία για να τον κάνουμε να επιστρέψει και πάλι δυνατός κοντά μας.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα του.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ: GR 1701106250000062500107826 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Stay strong 122

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.