Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο φετινός αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro στην χώρα μας, καθώς στην πόλη των Γρεβενών θα αγωνιστούν εκτός από τους αναβάτες τις EnduroGP, Enduro2, Enduro-JUNIOR ,YOUTH-125 και οι γυναίκες της Enduro-Woman.

endurogp woman

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστούν γυναίκες σε παγκόσμιο αγώνα Enduro στην χώρα μας, καθώς η πρώτη ήταν στο ISDE 2008 των Σερρών, αλλά θα είναι η πρώτη σε έναν θεσμός που μετράει οκτώ χρόνια ζωής και έρχεται για πρώτη φορά στην χωρά μας, για να αποδείξει ότι το Enduro δεν είναι μόνο προνόμιο των ανδρών.

Η πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανίδα Laia SANZ έχει δείξει πολλές φορές το δρόμο σε δύσκολες συνθήκες σε αστέρες του χώρου, όπως και οι Maria FRANKE, Jessica GARDINER, Jane DANIELS και Sanna KARKKAINEN είναι σκληροτράχηλες και ικανότατες.

17918493_1337638926314976_1031916558_n

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.