Συνταγή που δουλεύει δεν αλλάζει και το ξέρουν πολύ καλά τόσο οι άνθρωπο της Husqvarna όσο και ο Jason Anderson. Επεκτείνεται αυτή η καλή σχέση για άλλα 4 έτη.

27607_jason-anderson-husqvarna-fc-450-2016

 

Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν ο Anderson έκανε το βήμα στην μεγάλη κατηγορία. Ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Supercross στα 250, ο Bobby Hewitt δεν έχασε την ευκαιρία και τον πήρε στην Rockstar Husqvarna. Αυτή η σχέση ρίζωσε για τα καλά και πλέον ο Anderson μπορεί κάλλιστα να λέγεται και το πρόσωπο της Husqvarna.

Ο Anderson δήλωσε ότι είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για την επέκταση της συνεργασίας του με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Είναι σαν οικογένεια, και το γεγονός ότι είναι στην ομάδα για τόσο καιρό τον κάνει να νιώθει ακόμη καλύτερα. Επίσης είπε καλούς λόγους για τον Bobby Hewitt για όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί του.

Με την σειρά του ο Hewitt είπε για την συνεργασία τους η οποία κρατεί 8 χρόνια πλέον. Πάντα υπήρχε η εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο. Είναι μια καλή συνεργασία η οποία αποδίδει. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Diego Clement ο άνθρωπος της Husqvarna στον αγωνιστικό τομέα, έδωσε έμφαση στην πολύ καλή σχέση που έχει η κατασκευάστρια με τον Jason και εκτός πίστας και αγώνων. Μάλιστα αποκάλυψε ότι υπάρχουν και σχέδια για τον Anderson και την Husqvarna μετά το πέρας της αγωνιστικής του καριέρας.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.