Επέκταση της συνεργασίας είναι το νέο που αφορά και τις δυο πλευρές με τον Jeremy Martin για το 2018 και το 2019 στα χρώματα της Geico Honda.

21935652_1954450304832472_224575832_nJeremy Martin

Αρχικά όταν ο JMart υπέγραψε με την εργοστασιακή Honda είχε συμφωνήσει για μια χρονιά στα 250 και την επομένη θα έκανε την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον με δική του απόφαση θα παραμείνει στα 250, λόγο της όχι και τόσο καλής απόδοσης του σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και για το ολοκληρωτικά νέο CRF250R. Έτσι ο Martin θα αγωνιστεί στα 250 για τις επόμενες δυο αγωνιστικές χρονιές. Παράλληλα με το πρόγραμμα του θα αγωνιστεί επιλεκτικά με 450 στο Supercross όταν οι αγώνες δεν θα είναι στην περιφέρεια που θα επιλέξει.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.