Υπέγραψε για άλλα δυο χρόνια ο Γάλλος Dylan Ferrandis με την ομάδα που τον έφερε στα πρωταθλήματα της Αμερικής.

Αν και ένα ρίσκο για τους αγώνες του Supercross καθώς ερχόταν από τον χώρο του MXGP. Λόγο του ότι οι περισσότεροι αναβάτες της Ευρώπης δεν είναι τόσο οικείοι με το Supercross. Παρόλο αυτά κατάφερε να έχει καλούς τερματισμούς έδωσε μάχες για την κορυφή και κατάφερε να πάρει μια 2η θέση. Φέτος με έναν άσχημο τραυματισμό, με σπασμένο χέρι και ένα τραύμα στο σαγόνι έχασε το μισό της χρονιάς. Για την επιστροφή του θα ξέρουμε περισσότερο στις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται νέα από την ομάδα του.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.