Οι Romain Febvre, Gautier Paulin και Christophe Charlier, κατάφεραν να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας και τις τρεις αναμετρήσεις σε Εθνικό επίπεδο έναντι των Ολλανδών που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

88249

Ο Paulin πανηγυρίζει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του καθώς ήταν μέλος και των τεσσάρων τελευταίων ομάδων την Γαλλίας, με τον να έχει τρεις φορές τον Febvre, αλλά και τον Charlier που βρέθηκε μετά από τους συνεχόμενους τραυματισμούς τον επιλαχόντων για την τρίτη θέση στην Γαλλική ομάδα γράφει ιστορία, καθώς είναι ο μοναδικός αναβάτης στο κόσμο που κατάφερε να κερδίσει MXON και ISDE και μάλιστα την ίδια χρονιά.

Ο Ολλανδός Jeffrey Herlings προσπάθησε πολύ να φέρει την Ολλανδία ψηλότερα από την περσινή δεύτερη θέση αλλά δεν είχε την κατάλληλη συμπαράσταση από τους Brian Bogers και Glenn Coldenhoff. Στον τρίτο αγώνα ο εκρηκτικός Max Anstie ζευγάρωσε τις νίκες του καταφέρνοντας η Βρετανία να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου ένα μόλις βαθμό πίσω από την Ολλανδία.

αρχείο λήψης

αρχείο λήψης (1)

αρχείο λήψης (2)

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.