Δελτίο Τύπου

Είναι γεγονός πλέον, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τον Μανώλη Κρητικό.

3

Herbalife team 24 και Μανώλης Κρητικός junior #37, μαζί και το 2017. Σε αυτή την σεζόν βέβαια ο Μανώλης καλείτε να κερδίσει το στοίχημα που έχει βάλει να πετύχει στο δύσκολο πρωτάθλημα του Βελγίου. Εμείς μαζί του και εκεί, αν και δεν ήταν πολλοί αυτοί που τον στήριξαν στο εξωτερικό απο την Ελλάδα, εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις του και στο όνειρο του να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα διαπρέψει στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

4

Ακόμα είναι σε κατάσταση προσαρμογής, μιας και άλλαξε και κατηγορία και χώρα, αλλά σιγά σιγά ανεβαίνει, πιστεύουμε σε αυτόν και θέλουμε να του στείλουμε όλοι μαζί την θετική μας ενέργεια και την σκέψη μας για να κατακτήσει τα όνειρα του και να μας κάνει περήφανους μέσα απο το Motocross.

2

Καλή συνέχεια Μανώλη και στο πλευρό σου θα είναι η καλύτερη αθλητική διατροφή HERBALIFE NUTRITION -HERBALIFE 24.

5

1

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.