Στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο GALAXY, οδός Κολοκοτρώνη 14.

Παρακαλείστε όπως κλείσετε έγκαιρα δωμάτιο. Το τηλέφωνο του ξενοδοχείου είναι: 27210 86002. Παρακαλούμε να ενημερώσετε κατά την κράτηση σας, ότι πρόκειται για την ΓΣ της ΑΜΟΤΟΕ. Οι τιμές είναι: 35 € μονόκλινο, 45 € δίκλινο, 60 € τρίκλινο, όλα με πρωινό.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εντός της επόμενης εβδομάδας, θα παραλάβετε τα πρακτικά της ΓΣ 2017.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.