ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ -ΜΕΛΗΤΗΣ Α.ΜΟΤ.Ο.Ε

Γενική Συνέλευση Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ, που βρίσκεται στην οδό Μπλατσούκα 22, στην Καρδίτσα .

Σε περίπτωση μη απαρτίας ορίζεται νέα διεξαγωγή την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο και ώρα.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

1. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γ.Σ

2. Απολογισμός δράσης Δ.Σ – Επιτροπών, έτους 2017.

3. Προγραμματισμός δράσης Δ.Σ. – Επιτροπών, έτους 2018.

4. Οικονομικός απολογισμός έτους 2017.

5. Προϋπολογισμός έτους 2018.

Παρακαλούνται τα Σωματεία-Μέλη να διορίσουν τον εκπρόσωπό τους στη Γενική Συνέλευση καθώς και τον αναπληρωματικό του. Ο διορισμός να αποσταλεί με email στο secretary@amotoe.gr ή να προσκομιστεί στη Γενική Συνέλευση από τον εκπρόσωπο το αργότερο έως και τις 18:00.

amotoelogo

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.