Τίτλοι τέλους για το Supercross στην πόλη της Γενεύης. Για ακόμη μια φορά τα βλέμματα όλων στραμμένα στην κατηγορία που χάρισε τις καλύτερες στιγμές SX1. Ως γνωστόν είναι ηχηρά τα ονόματα τα οποία ήρθαν από το AMA μέχρι την Ευρώπη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την SX2 να μην υστερεί και τόσο καθώς οι μάχες ήταν μέχρι τέλους.

Musquin-and-Matilada

Στα αγωνιστικά θέματα. Στην SX1 ήταν ο Jason Anderson ο πρώτος της εκκίνησης κρατώντας την πρωτοπορία μπροστά από τον Musquin. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Βασιλιάς της Γενεύης θα ήταν ένας εκ των δυο, καθώς από τους πρώτους γύρους ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους. Ο αγώνας εξελισσόταν σε γρήγορους ρυθμούς για το δίδυμο της πρωτιάς και όλα έδειχναν ότι ο Anderson θα έπαιρνε την νίκη. Ένα λούκι όμως του στέρησε την χαρά έχοντας μια πτώση. Σαν αποτέλεσμα ο Musquin πέρασε μπροστά με τον Anderson να μην μένει πολύ πίσω. Μάλιστα έκλεισε και την όποια διαφορά στους τελευταίους γύρους δίχως όμως να καταφέρει κάτι καλύτερο από την 2η θέση. Πιο πίσω ο Justin Brayton αν και δυσκολεύτηκε στην εκκίνηση με χαμηλά γυρολόγια, κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι το 3ο σκαλί του βάθρου. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Cedric Soubeyras έχοντας αρκετές μάχες με τον Brayton σε όλο τον αγώνα.

Στην SX2 ο Thomas Do κατάφερε να πάρει την πρωτιά μπροστά από τον Yannis Irsuti. Ένα χάος στην εκκίνηση με πολλούς αναβάτες να έχουν τις στιγμές τους. Ο Do κατάφερε να μείνει ανέπαφος από όλο αυτό ανοίγοντας τον δρόμο. Ένας αγώνας χωρίς σχετική πίεση από πουθενά τερματίζοντας τελικά πρώτος, με τον Irsuti στην 2η θέση ο οποίος τα έδωσε όλα έχοντας να παλέψει για την άνοδο, καθώς ήταν αρκετά πίσω στις θέσεις. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Do έγινε ο νικητής της Γενεύης και πέρασε πρώτος στην βαθμολόγια για το Γαλλικό πρωτάθλημα Supercross κατά 3 βαθμούς.

Αποτελέσματα 2ης Ημέρας:1

2

Συνολικά αποτελέσματα 2 ήμερου:3

4

Για Race Report 1ης ημέρα Εδώ. Για video με ολόκληρους τους αγώνες της 1ης ημέρας Εδώ και της 2ης Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.