Με τον πρώτο γύρο της FIM Enduro World Championship μόλις ένα μήνα μακριά, η Gas Gas Enduro Factory Team έχει ανακοινώσει τους αναβάτες της για το 2015 και τους παρουσίασε στον εναρκτήριο γύρο του ισπανικού Πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στο Puerto Lumbreras.

Gas Gas Enduro Factory Team

Gas Gas Enduro Factory Team

Η εταιρεία της Girona για το 2015 θα έχει στο δυναμικό της τους, Jonathan Barragán, Jonathan Manzi, Antoine Bassett και Diogo Ventura.

Ο νεοενταχθείς Barragán θα προσπαθήσει μαζί με τον Bassett να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της ΚΤΜ στην κατηγορία Enduro 3 με Gas Gas EC 300.

O Manzi είναι η δεύτερη σημαντική προσθήκη της Gas Gas με τον Ιταλό να εκπροσωπεί την Gas Gas στην Enduro 1 με GG EC 250 F.

Τέλος ο Venutra θα ανταγωνιστεί στην κατηγορία Enduro Junior όπου ελπίζει να βελτιώσει την περσινή του επίδοση. Παράλληλα με την επίσημη εργοστασιακή ομάδα, η εταιρεία Gas Gas θα υποστηρίξει σε όλη τη σεζόν την ομάδα GAS GAS PONS TEAM, που αποτελείται από τους αναβάτες, Marc Solà (Ε3) και τον νεαρό Sergi Casany (JOP & Νέων 125 cc) που θα συμμετάσχουν κυρίως στα ισπανικά εθνικά πρωταθλήματα.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.