Με τις μαζορέτες να ανεβάζουν στα ύψη το θερμόμετρο, μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό 8.000 θεατών, η πρώτη παράσταση του γαλλικού ENDUROGP ήταν μια φιέστα κάτω από την λάμψη των προβολέων.

MathiasBellino

Οι Mathias BELLINO και Loïc Larrieu ήταν οι ταχύτεροι με τον BELLINO να παίρνει την νίκη για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου. Πίσω του οι Taylor ROBERT και Victor GUERRERO τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση, ενώ ο Romain DUMONTIER έκλεισε την πρώτη πεντάδα της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Jérémy CARPENTIER έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις των Γάλλων αναβατών κερδίζοντας την JUNIOR με τους Josep GARCIA και Brad FREEMAN να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής πίσω του. Στη τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ιταλός πρωταθλητής της κατηγορίας REDONDI Giacomo που προτίμησε να μην ρισκάρει.

Βρετανική υπόθεση η YOUTH-125 με τον Lee SEALEY να γράφει τον καλύτερο χρόνο μπροστά από τους Valérian DEBAUD και Thomas DUBOST. Στη δέκατη έκτη θέση τερμάτισε ο φετινός πρωταθλητής EDMONDSON Jack.

Επιβλητική η παρουσία της Laïa SANZ που ήταν η ταχύτερη μπροστά από τις Jane DANIELS και Maria FRANKE.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι σημερινές και αυριανές μάχες που θα κρίνουν τους πρωταθλητές στις περισσότερες κατηγορίες.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.