Ο τρίτος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross για το 2018 πραγματοποιήθηκε στην πολύ απαιτητική πίστα των Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Μάχες και θέαμα σε όλες τις κατηγορίες με την συμμετοχή του Σουηδού Eddie Hjortmarker να δίνει άρωμα παγκοσμίου επιπέδου, αγωνιστικά και όχι μόνο. Ο φωτογραφικό φακός του enduro-fighter ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τι προσπάθειες αναβατών και ομάδων.

Φωτογραφικά Υλικό: ΜΧ1ΜΧ2ΜΧ65 & MX85MXopenQuad

Race report του αγώνα και αποτελέσματα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Video ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.