Ο πέμπτος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross για το 2018 διεξήχθη στην πίστα  «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ» στα Δουνέϊκα του Πύργου από την ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. στις 28-29 Απριλίου.

Ο φωτογραφικό φακός του enduro-fighter ήταν εκεί για να αποθανατίσει τις προσπάθειες αναβατών και ομάδων. Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφικό Υλικό: MX1 Parts1MX Parts2 MX2 Parts1MX2 Parts2MX2 Parts3MX65-85 Prts1MX65-85 Parts2MXopen Part1MXopen Parts2Quad

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.