75 χιλιόμετρα διαδρομή, επιλογή τύπου μονοπατιού easy -hard και ορισμένα extreme, ανεφοδιασμούς στο μέσω της διαδρομής με δικά σας καύσιμα σε μπετόνι που θα πρέπει να μας τα παραδώσετε στο ξεκίνημα της βόλτας.

Στα πλαίσια του *FREE ENDURO RIDE* θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και θα παραδοθούν στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – The Smile of the Child παρακαλούνται οι φίλοι που θα μας επισκεφτούν να βοηθήσουν όπως μπορούν πληροφορίες 6974285084 Βασίλης και 6973237818 Λευτέρης.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.