Η Fox Racing με περηφάνια ανακοινώνει σήμερα μια πολυετή χορηγία της στη Monster Energy Team Pro Circuit Kawasaki, υποστηρίζοντας τους αναβάτες #35 Chris Alldredge, #37 Joey Savatgy, #44 Adam Cianciarulo, #53 Tyler Bowers και #66 Arnaud Tonus που θα αγωνιστούν στο 2016 AMA Supercross και Motocross.

fox-600x338

CEO Paul Harrington:«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία της Fox με την Monster Energy Team Pro Circuit Kawasaki και με εντυπωσιακούς αναβάτες. Με ένα συνδυασμένο σύνολο 98 πρωταθλημάτων μεταξύ των δύο εταιριών, σήμερα δύο διαφορετικές οικογένειες γίνονται μία με μοναδικό στόχο να αλλάξουν για πάντα στην πορεία της ιστορίας. «

Ιδιοκτήτης της ομάδας Mits Payton: «Όλοι εδώ στο Pro Circuit είναι ενθουσιασμένοι που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αγωνιστικής ομάδας μας. Από αναβάτες μέχρι και μηχανικούς, η ενέργεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο που θα συνεργαστούμε με τον ηγέτης της βιομηχανίας των μποτών motocross και racewear. Καθώς η αρχική πύλη πέφτει το Σάββατο το βράδυ στο Anaheim Stadium, οι επιλεγμένοι Monster Energy Pro Kawasaki αναβάτες που αγωνίζονται στη σειρά 250SX Δυτική Ακτή θα κάνουν το ντεμπούτο της Fox στον πρωτάθλημα με μπότες, γάντια, FLEXAIR και 360 racewear. Από σήμερα, αγωνιζόμαστε μαζί.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.