Αν και ακόμα η φετινή σεζόν για το FIM Europe Enduro-Championship 2016 δεν έχει τελειώσει, αναμένοντας τον τελευταίο γύρο στις 28 και 29 Οκτωβρίου στην Ολλανδία, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 2017.

Αυτό φυσικά είναι πολύ καλό και απαραίτητο, διότι οι σύλλογοι χρειάζονται το χρόνο τους για την προετοιμασία ενός καλού αγώνα, όπως και οι αναβάτες που θα συμμετέχουν.

Για την επόμενη σεζόν, το 2017, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Enduro θα ξεκινήσει από την Πορτογαλία τον Απρίλιο, θα πάει στην Εσθονία τον Ιούλιο και στη Γερμανία τον Αύγουστο, τερματίζοντας στη Σλοβακία το Σεπτέμβριο.

Αν και πολλές χώρες ενδιαφέρθηκαν να αναλάβουν αγώνα, το πρωτάθλημα θα μείνει με τέσσερις γύρους, ώστε να καταστεί δυνατή η συμμετοχή για τους περισσότερους από τους αναβάτες.

Πρόγραμμα 2017:
8 και 9 Απριλίου Gouveia – Πορτογαλία
8 και 9 Ιουλίου Paikuse – Εσθονία
5 και 6 Αυγούστου Burg – Γερμανία
15 εως 17 Σεπτέμβρη Gelnica – Σλοβακία

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.