Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καπνόφυτου προσκαλεί όλους τους φίλους των off- road αποδράσεων στο φιλικό scramble που θα διοργανωθεί στις 8-11 στο Καπνόφυτο Σερρών.

Οι αναβάτες θα διαγωνιστούν σε μια πολύ προσεγμένη διαδρομή με εναλλαγές στα τερέν που προσφέρεται για πολλές οδηγικές συγκινήσεις.

Μετά το τέλος θα ακολουθήσει τρελό φαγοπότι στην πλατεία του χορείου, γλέντι και διάφορα μοτοπαιχνίδια για τολμηρούς αναβάτες με δεξιότητες.

Η τιμή για όσους θελήσουν να βρεθούν στο φιλικό scramble, να φάνε και να πιούνε μαζί με τα μέλη του ομίλου είναι είκοσι ευρώ ενώ για όσους θελήσουν να συμμετέχουν μόνο στον αγώνα scramble το ποσό συμμετοχής θα είναι δέκα euro.

Ο Μ.Ο.Κ. φρόντισε για όσους θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή το Σάββατο 7/11/2015 σε συνεργασία με το hotel Olympic διαμονή 45€ με πρωινό και spa…Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το hotel Olympic 2323 023811.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας στο facebook η στο τηλέφωνο 6938586667

mok

Για της 8/11/2015 μπορείτε να εξυπηρετηθειτε από το πρωι μέχρι και αργά το βράδυ από το πρατήριο υγρών καυσίμων «ΠΕΤΡΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ»

111111111111

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.