1η enduroβολτα mo.s.pTην Κυριακή 30 Μαρτίου ο μοτοσυκλετιστικός σύλλογος Προσοτσάνης διοργάνωσε το 1ο φιλικό enduro Δράμας στον ορεινό όγκο ανατολικά της Δράμας στις περιοχές Μακρυπλάγι και Λιβαδερού .Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ικανοποιητικός καθώς πάνω από 100 αναβάτες από την Δράμα, τους γειτονικούς νομούς και από το νομό Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στην βόλτα. Oι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν enduro σε μια τετράωρη περιπλάνηση 80 χιλιομέτρων και να κινηθούν σε μονοπάτια πανελλήνιου πρωταθλήματος καθώς στη περιοχή ο σύλλογος έχει διοργανώσει παλαιότερα αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro. Oι εντυπώσεις από όλος τους συμμετέχοντες ήταν πολύ καλές καθώς η εντουροβόλτα ήταν χορταστική με πολύ καλή σήμανση και φιλική τιμή συμμετοχής . Ο ΜΟ.Σ.Π. θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν και όλους όσους συμμετείχαν στο πρώτο φιλικό enduro και υπόσχεται το δεύτερο φιλικό να είναι ακόμα πιο extream.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.