Μια υποδειγματική Εντουράδα στην Αττική!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τις ατυχείς συγκυρίες των ημερών.

enduro-logo

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους!

Οι 160+ αναβάτες της βόλτας, μιας πραγματικής εντουράδας, όπου κι αν έφτασαν, όσα χιλιόμετρα κι αν έκαναν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και πιστεύουμε ότι το ευχαριστήθηκαν δεόντως! Λυπούμαστε πολύ για τους φίλους από την επαρχία και τις γύρω πόλεις που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Enduro μας, καθώς τα μπλόκα των εργατών -όσο σεβαστά κι αν είναι- μας έκαναν απίστευτη ζημιά, ακόμη και στο πλάνο ασφαλείας μας…

Στους 160 βέβαια, να προσθέσουμε καμιά 20αριά αναβάτες του Σαββάτου και άλλους 30 «εξωσχολικούς» της Κυριακής, αλλά και πολλούς πολλούς ακόμη που είχαν προηγηθεί της διαδρομής τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα – λόγω της αναβολής.

Ο καιρός μας έκανε τελικά το χατίρι, και η κακοκαιρία των παραμονών απλώς έφτιαξε ακόμη πιο ιδανικό το εντουροτοπίο και την διαδρομή, που περιλάμβανε από χιόνι, πολλή λάσπη, μέχρι και ποτάμια με νερό και αρκετά γλιστερά ανεβάσματα.

Οι εναλλακτικές διαδρομές όμως που υπήρχαν στα δύσκολα περάσματα, βοήθησαν πολλούς στο να μην ταλαιπωρηθούν στα δύσκολα, αλλά και τους λάτρεις της περιπέτειας να προσπαθήσουν όσο περισσότερο ήθελαν στα δύσκολα ανηφορικά γλιστερά πετρωτά… Θεωρούμε ότι ως οργάνωση σταθήκαμε στο γνωστό ύψος των περιστάσεων σε κάθε επίπεδο.

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην σήμανση, την αποσήμανση και την στελέχωση της διαδρομής, στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, στον υπεύθυνο ασφαλείας, στην γραμματεία μας, στους ενδιάμεσους κριτές μας, και στον όμορφο και άνετο χώρο του Riding School.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η My-Track, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, το SHOCK MASTER, η KRD FOX καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

IMG_0026

IMG_0008

IMG_0011

IMG_0023

IMG_0001

IMG_5149

IMG_0072

IMG_0067

IMG_0052

Περισσότερα στα: www.offroadteam.gr www.dirtbike.gr

offroadteam

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.