Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες 60 αναβάτες από την Μακεδονία και την Θεσσαλία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Ομίλου Κατερίνης για μια διαφορετική προπόνηση motocross που είχε σαν σκοπό να στηρίξει τον άτυχο κρητικό αναβάτη Στέργιο Κατσογρεσάκη.

IMG_1955

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν σίγουρα ικανοποιητικός αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού, με αρκετούς Βόρειους πρωταγωνιστές των πανελλήνιων πρωταθλημάτων MOTOCROSS και του ENDURO να στηρίζουν την προσπάθεια του Μ.Α.Ο.Κ. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν και 3 αναβάτες από την Γερμανία και Βουλγαρία.

H οργάνωση πολύ προσεγμένη αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΠΑΓΟΣ NICE,
THE COFEE ROAD
ΜΥΛΟΙ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ E.E.
S/M ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΣ
S/M ΦΙΛΙΩ ΤΑΚΟΥ
ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ
ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗΣ
ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
SOUVENIR ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΛΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ENDURO-FIGHTER.GR

IMG_1135

IMG_1176

IMG_1267

IMG_1311

IMG_1118

IMG_1020

IMG_1018

IMG_1331

IMG_1436

IMG_1661

IMG_1513

IMG_1561

IMG_1778

IMG_1896

IMG_1916

Φωτογραφικό Υλικό: Parts1Parts2

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.