Στις 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική πίστα της ΕΔΙΛ περιοχή Αγία Κυριακή, MX Festival στα πλαίσια της ανασυγκρότησης και προετοιμασίας των οδηγών για την αγωνιστική χρονιά που συνεχίζεται μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αθλητές από την γειτονική Χίο. Εκτός από την προπόνηση η αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν με το σωματείο της ΕΔΙΛ για διάφορα θέματα που τους απασχολούν και τους ενδιαφέρουν.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6982899490 Κωνσταντίνος Βύρας
6976977502 Nikos Paparisvas

festival

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.