Φτάνοντας στο τέλος του χρόνου η YAMAHA Τουρατζίδης θα ήθελε να σας ευχηθεί καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, να να ευχαριστήσει όλους αυτούς που μας βοήθησαν.

Η Αγωνιστική Ομάδα Τουρατζίδη ΜΧ Team

Η Αγωνιστική Ομάδα Τουρατζίδη ΜΧ Team

Ο Γιάννης Τουρατζίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του που τον στήριξαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Και συγκεκριμένα τους, Yamaha Μοτοδυναμική, YAMAHA Τουρατζίδης, SIXDAYS (Τσολερίδη Σταύρο), 3p racing (Ποιμενίδη Λευτέρη), Intramoto Ελαστικά, INA TV (Κολιγλιάτη Ιωάννη), Hp harbilas, FMB, SUPERMOTO SHOP (Παρθένη Ιωάννη), MOTO MARKET, BELL, τον Δημήτρη Μερεμετσάκη για την βοήθεια στους αγώνες και το γυμναστήριο I want a PERI body.

toyratzidis-giannis

Ο Δημήτρης Τουρατζιδης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δικούς του χορηγούς και συγκεκριμένα τους, YAMAHA Τουρατζίδης, MOTO MARKET, SUPERMOTO SHOP (Παρθένη Ιωάννη), FMB και το γυμναστήριο I want a PERI body.

toyratzidis-dhmhtrhs3

Η YAMAHA Τουρατζίδης και οι αθλητές της θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS 2017 και θα προσπαθήσουν για μια καλή αγωνιστική χρόνια.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.