Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μotocross 2018 έλαβε τέλος με πολλές ατυχίες και δυσκολίες.

Ο Σταύρος Μαυράκης παρά τον τραυματισμό του κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της ΜΧ 2Τ, ενώ ο Γιώργο Μαυράκης κατετάγη λόγο ατυχιών στην 4η θέση στην ΜΧ-85 αν και στους περισσότερους αγώνες βρισκόταν στην πρώτη τριάδα.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδία μας σε εσάς που μας βοηθήσατε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε.

Την ομάδα μας MX-BALAGIAN TEAM (ΣΤΕΛΙΟ BALAGIAN)
ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ(ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΤΙΚΑΚΗ)
ΕΝΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ(ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ)
ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ SHG STEELHOUSE GYM(ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟ)
ΤΗΝ AUTOFIT ΓΑΪΤΑΝΟΣ(ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ)
ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ SWEET LOVE ΖΑΧΑΡΙΑΣ(ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
SILK OIL ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΤΗΝ IRONMOTO (ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ)
ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ DROSOS
ΤΗΝ BLUE STAR FERRIES
ΤΗΝ PRO ACTION
και φυσικά το σωματείο μας Α.Σ.Η (ΝΙΚΟ-ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΔΙΑΚΑΚΗ)

Να είστε πάντα καλά εσείς και οι οικογένειες σας.

Η φετινή χρονιά όμως μας γέμισε με σκέψεις και προβληματισμούς, αλλάζοντας τον τρόπο αντιμετόπισης των αγώνων. Μέσα στο χώρο του Motocross γνωρίσαμε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, με κάποιους δεθήκαμε. Δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε δυο λόγια για τον Αλέξανδρο Αλεξάκη. Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης τα τελευταία χρόνια για μας δεν είναι απλά ένας καλός φίλος, είναι ο μεγάλος μας αδερφός. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή δύναμη, περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον δύσκολο αγώνα του.

STAY STRONG MARVIN

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.