Μία ακόμη χρονιά ήρθε στο τέλος της. Μια χρονιά δύσκολη με πολλά εμπόδια, πτώσεις, μηχανικές βλάβες και κυρίως δύσκολη οικονομικά χρονιά. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα κατακτώντας την πρώτη θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

Ο θεαματικός Ανέστη Ράδος #97 Νικητής της Κατηγορίας ΜΧ2

Θεαματικός Ανέστη Ράδος #97 Πρωταθλητής ΜΧ2 Βορείου Ελλάδος

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Οικογένεια μου που κατάφερε και με στήριξε παρ’ όλες τις δυσκολίες καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πατέρα μου που στάθηκε δίπλα μου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους την κ. Μαίρη και το κατάστημα Motonews, τον κ. Λεφτέρη Ποιμενίδη και το κατάστημα 3Pracing, τον μηχανικό μου Ευθυμιάδη Νεκτάριο και το κατάστημα Power Speed, τα καταστήματα 3B markets, τα λιπαντικά Bel Ray καθώς και προσωπικά τους ανθρώπους που με βοήθησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς!! #97

10521218_764671660278375_807495854_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.