Άλλος ένας χρόνος έφτασε στο τέλος του, μαζί του και οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

team

Η αγωνιστική μας ομάδα Motoaction Husqvarna θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες και χορηγούς για την εμπιστοσύνη και την σημαντική βοήθεια που μας παρείχαν για άλλη μια χρονιά. Δίχως την υποστήριξη τους θα ήταν αδύνατη η εκπλήρωση των στόχων μας.  Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους διοργανωτές και αθλητικά σωματεία που διοργάνωσαν τους αγώνες της φετινής σεζόν. Δίχως την προσπάθεια τους, ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, δεν θα ήταν εφικτή η κατάκτηση των διακρίσεων από τους αθλητές όλων των κατηγοριών.

Motoaction Palmares 2016
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς #21 Husqvarna FC250 κατέκτησε την τέταρτη θέση στην απαιτητική κατηγορία ΜΧ2 και στην κατηγορία MX Expert του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

georgantas

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro 2016 ο Νίκος Ζουρνατζής κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία ES #500 Husqvarna TE300.

zournatzis
Ο Αντώνης Δήμου κατέκτησε την τέταρτη θέση της κατηγορίας Ε3 #304 Husqvarna ΤΕ300.

dimou
Την δεύτερη θέση στην κατηγορία EJ κατέκτησε άξια ο Γιάννης Κωνσταντινούδης #410 Husqvarna TE125.

konstantioudis-g
Πρωταθλητής E2 Enduro Βορείου Ελλάδος ο Ηλίας Κωνσταντινούδης #750 Husqvarna TE250 o οποίος συμμετείχε και στους τελευταίους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της κατηγορίας EJ.

Για την επίτευξη των παραπάνω αποτελεσμάτων, η ομάδα μας ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τους χορηγούς της:
Husqvarna Motorcycles Hellas, Motoaction Racing Service, Motoway – Γεώργιος Καμπράνης Α.Ε. για την παροχή των λιπαντικών BELRAY των φρένων SBS και συστημάτων μετάδοσης με αλυσίδες και γρανάζια RK Chain, Β.Graphics custom decals, Cross X Racing seat covers.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2017 και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά.
#motoactionhusqvarnateam.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.