Μια πολύ πετυχημένη χρονιά με πολλές διακρίσεις ήταν το 2016 για τους αθλητές της Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Θέρμης, που έδωσε δυναμικό παρών σε όλα τα είδη τον αγώνων εντός και εκτός συνόρων.

le-mo-the

Τριπλή εκπροσώπηση (Μ.Κανάκης, Α.Σάγμαλης, Γ.Καριώτης ) στοn παγκόσμιο τελικό των ΜΧ- 65 και ΜΧ- 85, βαλκανικό τίτλο για τον Αντώνη Σάγμαλη και δεύτερη θέση για τον Μάριο Κανάκη, δυο αθλητές του συλλόγου (Γ.Θεοδωρίδης, Λ.Λεοντιάδης )συμμετείχαν στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα Γρεβενά, συμμετοχή του Λεωνίδα Λεοντιάδη στον πιο extreme αγώνα του κόσμου το ROMANIACS καθώς και του Αντώνη Λαγγίδη σαν αναβάτη στην αποστολή του πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Ισπανία που μαζί με τις διακρίσεις των αθλητών μας εντός συνόρων μας κατατάσσει σαν ένα από τους πλέον δραστήριου συλλόγους στο χώρο.

Η λέσχη μας απαρτίζεται από ένα μείγμα παλιών και νέων αναβατών από όλες τις ηλικίες που εκτός από τις πολλές συμμετοχές του σε αγώνες, διοργάνωσε και έναν απαιτητικό αγώνα motocross στην πιστά τις Νέας Γωνιάς. Ξεκινώντας από το MOTOCROSS με τους μικρούς αναβάτες της λέσχης να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές εντός και εκτός συνόρων, συμμετείχαν και διακρίθηκαν οι αθλητές του συλλόγου Αντώνης Σάγμαλης, Μάριος Κανάκης, Γιώργος Καριώτης, Στυλιανή Κανάκη, Γιώργος Θεοδωρίδης καθώς και στο πρωτάθλημα Β.Ελλάδος προστέθηκαν οι βενιαμίν της λέσχης Παναγιώτης και Σωτήρης Θεοδωρίδης καθώς και ο Μυτιληνιός Πρίμος Αλέξανδρος.

Στα πρωταθλήματα ENDURO οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Αθανάσιος Εφραιμίδης και Tριαντάφυλλος Κουρόγλου κράτησαν ψιλά την σημαία της λέσχης συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες της σειράς του πανελληνίου, ενώ οι Δημήτρη Τσακατσώνης, Λεωνίδας Λεοντιάδης και Χουβαρδάς Γεώργιος συμμετείχαν σε επιλεγμένους αγώνες.

Στο πρωτάθλημα Β.Ε. συμμετείχαν οι αθλητές της λέσχης Δημήτρης Ματσιάτσιος και Βασίλειος Κουλουμτούρης.

Στο πρωτάθλημα SCRAMBLE συμμετείχαν οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Βασίλης Κουλουμτούρης, Λευτέρης Γκλάβας, Νίκος Γκρίλης, Ανέστης Τάμπας, Daniel Benov, Λεωνίδας Λεοντιάδης, Άγγελος Πανταζής και Δημήτρης Ματσιάτσιος.

Πολυάριθμη η συμμέτοχη της ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. με τους Λεωνίδας Λεοντιάδη, Γιώργο Θεοδωρίδη, Δημήτρη Ματσιάτσιο, Γιώργο Καμπουριδη, Χρήστο Ματσιάτσιο, Ανέστη Τάμπα, Σταμάτη Βασιλειάδη και στο πανσερραϊκό έπαθλο που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Στο πέρας μιας γεμάτης χρονιάς με πρωτιές και διακρίσεις η ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. θέλοντας να ευχαριστήσει τους αθλητές της και όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες της για το 2016, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της στις 29-12 και ώρα 8:00 στα γραφεία της λέσχης για την ετήσια απονομή αθλητικών επαίνων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.