Ουδέν κακό αμιγές καλού λέει η κοινή ρήση και επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά.

Η χρονιά ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για μένα, με έναν τραυματισμό που αν και στην αρχή φάνηκε να είναι επιπόλαιος χρειάστηκα περίπου 5 μήνες να επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς. Σίγουρα ο χρόνος και οι καταστάσεις που βιώνουμε καθορίζουν τις επιλογές μας και τον τρόπο σκέψης μας.

tomaras

Η επιστροφή μου στους αγώνες έγινε με πολύ διαφορετική προσέγγιση. «Πάμε να διασκεδάσουμε με τους φίλους χωρίς η νίκη να είναι αυτοσκοπός.» Η επιστροφή μου συνδυαστικέ με έναν τίτλο στην ΜΧ2 στο Νοτίου έχοντας το απόλυτο στους πέντε αγώνες, θέλοντας να ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου στάθηκαν εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Στην πορεία στους αγώνες έχω κάνει φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι απλά γνωστούς, υποστηρικτικές και χορηγούς, αλλά ο συγκεκριμένος τίτλος είναι αφιερωμένος πάνω από όλα στον αγωνιστή Στέργιο Κατσογρεσάκη.

Για την επόμενη χρόνια θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΜΧ2 ξέροντας ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά σίγουρος ότι οι αγώνες θα έχουν πολύ μεγαλύτερη ένταση και εναλλαγές συναισθημάτων.

Θέλω να ευχαριστώ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου. Στην πρώτη επίσημη εμπλοκή του Βαγγέλης Τόγελου MotoTogelos στο ελληνικό Μotocross είχα την χαρά να είμαι μέλος της ομάδας, μαζί με τον Κυριάκο Κόττη. Εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και πολύ καλά παιδιά που κοσμούν τον χώρο. Μέσα από δύσκολες καταστάσεις ήρθαμε πολύ κοντά, δυο ακόμα φίλοι στο χώρο παντός καιρού και καταστάσεων. Και την επόμενη χρονιά θα είμαι ενεργό μέλος αυτής της παρέας.

Ο Λινάρδος Βασίλης (Epsilon-MX) έβαλε πάλι τις μοναδικές πινελιές ώστε να έχουμε το δικό μας στιλ και να δώσουμε ένα ξεχωριστό χρώμα. Αυτοκόλλητα, τέντες και πλαστικά σε ντιζάιν παγκοσμίου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΚΤΜ S.E.E. και προσωπικά τον κ. Σόλωνα Κοντό για την χορηγία των ανταλλακτικών. Μετά από σκληρή χρήση υπάρχουν και φθορές που η ελληνική αντιπροσωπία της ΚΤΜ μας βοήθησε με το παραπάνω.

Ο Γιαννέας Χρήστος (GIANNEAS RACING TEAM ) έχει αναλάβει να συντήρηση της μοτοσυκλέτες μου, δικαιώνοντας με για την επιλογή μου αυτή. Τεχνογνωσία και αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Εξαίρετη θέση έχει πάντα ο Αθανασίου Γιάννης και η Herbalife 24, συνοδοιπόροι για ακόμη μια χρονιά. Ηθική και σωματική στήριξη, είναι πάντα κοντά μου σε ότι χρειαστώ.

Τέλος οι Νίκος και Τάσος Μυλωνίδης Ελαστικά μου παρέχει κορυφαία αίσθηση πρόσφυσης με τα καλύτερα ελαστικά της παγκόσμιας αγοράς. Σίγουρα ένα από βασικότερα συστατικά για μια επιτυχημένη πορεία σε ένα δύσκολο χώρο.

24898873_1558284377583762_857551275_n

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ο χώρος είναι μια μικρή κοινωνία όλοι είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας. Ημέρες γιορτής και χαράς έρχονται, εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο και τις οικογένειες τους. Ελπίζω το 2018 όλοι να είμαστε παρόντες σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δίπλα στον δικό μας άνθρωπο Στέργιο Κατσογρεσάκη.

Χρήστος Τομαράς.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.