Ο Κωνσταντίνος Μπετίνης μετά την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross το 2017 στην ανταγωνιστική κατηγορία ΜΧ2 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά του, όπως και τους χορηγούς του για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

mpetinhs1

 

Μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς 2017, με καλές και κακές στιγμές ο Μπετίνης κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross στην κατηγορία ΜΧ2.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μου και πίστεψαν σε έμενα. Φίλους, γνωστούς και περισσότερο τους χορηγούς μου για την πολύτιμη βοήθειά τους.  BLE KATSAROLAKIA – ΑΝΕΚ/BLUE STAR FERRIES – REDRIDERS – SKYBALOS – CROSSXRAXING – DRAKOS – MX79 – Ζαχαρίας SWEETLOVE – EUROIAPONIKI GROUP – TZORTZOPOULOS – ΕNI.

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.