Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Enduro ξεκινά κοντά στο Ριέτι της Ιταλίας στις 11 & 12, Απριλίου.

200 αναβάτες έχουν ήδη εγγραφεί – συμπεριλαμβανομένου του βασιλιά Πρωταθλητή – Maurizio Micheluz. Θα υπάρξει επίσης μια ισχυρή βρετανική πρόκληση υπό την ηγεσία του 2014 Δεύτερου Tom Sagar # 301 KTM και Jamie Lewis # 315 Sherco  που έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό στο λαιμό του θα πρέπει να βελτιώσει την περσινή 4η θέση συνολικά.

Λίστα Συμμετοχών Εδώ.

eyropaiko prwtathlima enduro 2015

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.