Μερικοί από τους σημαντικότερους αναβάτες  enduro έχουν πάει στην Piatra Neamt στην Ρουμανία για το δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Enduro Extreme.

hard-enduro-piatra-neamt_01

Τώρα το Hard Enduro Piatra Neamt για το 2014 γίνετε πιο ανταγωνιστικό με τον Jonny Walker, Graham Jarvis, Alfredo Gomez, Paul Bolton και Wade.

Ο Jarvis και ο Bolton είναι έμπειροι αναβάτες και γνωρίζουν τα μέρη της Piatra Neamt – και οι δύο έχουν πάρει νίκες – ενώ ο Walker καιο  Gomez συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Ο αγώνας είναι τριών ημερών και θα είναι μία καλή προπόνηση πριν από το Red Bull Romaniacs του επόμενου μήνα. Μπορεί έχει και εκπλήξεις φέτος, αλλά σημαντικό είναι και το χρηματικό έπαθλο των 10.000€ όπου κανένας από αυτούς τους αναβάτες δεν θα αφήσει να περάσει έτσι εύκολα.

hard-enduro-piatra-neamt-01

Την Παρασκευή ξεκινάνε με τον παραδοσιακό πρόλογο, τα αποτελέσματα του οποίου θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης για τις επόμενες δύο μέρες στο βουνό.

Παρασκευή, 20 Ιούνη: Πρόλογος
Το Σάββατο 21 του Ιουνίου: Ημέρα 1
Την Κυριακή 22 Ιουνίου: Ημέρα 2 & Απονομής

Πηγή enduro21.com
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.