Πολλές φορές έχουμε ακούσει σε αγώνες ή σε βόλτες την λέξη PRO, EXTREME, HARD και οτιδήποτε άλλο, αγαπητοί μου φίλοι ήρθε η ώρα να ζήσετε μια πραγματική περιπέτεια από τον μετρ του είδους και να δοκιμάσετε της αντοχές σας.

11060318_10207688511472924_5016877966072501375_n

Κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της χώρα μας, που αν και βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες πριν από το EXTREME ENDURO της Καβάλας και όλα βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με την διαδρομή να έχει σηματοδοτηθεί και την ειδική του προλόγου να ολοκληρώνεται, δυστυχώς οι συμμετοχές είναι λιγοστές.

Μια πραγματικά διαφορετική εκδήλωση που απαιτεί πολύ χρόνο και κούραση για την υλοποίηση της. Ένα πραγματικό EXTREME ENDURO από τον Ανδρέα Παραγιό, τον άνθρωπο που γνωρίζει τους extreme αγώνες καλύτερα από τον καθένα, την NORTH STAR και την Μοτολέσχη Καβάλας. Για έναν αγώνα που ήταν όνειρο πολλών το ερωτηματικό είναι αν θέλουμε τέτοιους αγώνες και αν έχουμε extreme αναβάτες στην χώρα μας. Aν μπορούμε να στηρίξουμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα ή απλά θέλουμε να είμαστε extreme μόνο στις ιστορίες του καφενείου. Tελικά μήπως είμαστε μόνο για ENDURO hobby?

Οι πρώτες σκέψεις για EXTREME ENDURO στην χώρα μας ξεκίνησαν πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια με τον αγώνα των αρχηγών στην Κατερίνη και το extreme partners του Μανώλη Νανάκου έχοντας ιδιαίτερη επιτυχία και οι δυο. Τα χρόνια άλλαξαν το ερώτημα ένα hobby ή extreme. Σε έναν αγώνα αντοχής σκληρό αλλά προσεγμένο, στημένος για τα δεδομένα των Ελλήνων αναβατών με μόνο σκοπό τον τερματισμό. Ο στόχος στα περισσότερα διάσημα EXTREME ENDURO είναι να τερματίσουν όσοι λιγότεροι γίνετε, στο συγκεκριμένο αγώνα οι διοργανωτές δεν θα προσπαθήσουν να τιμωρήσουν κανέναν σας, απλά να δώσουν μια άλλη διάσταση στην λέξη ENDURO.

Εσύ θα είσαι εκεί ????

5

2

4

1

xtreme enduro kavala

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.