Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος extreme enduro που διεξήχθη στο Κaynasli της Τουρκίας ο νεαρός Βούλγαρος Teodor Kabakchiev κατάφερε να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τον έμπειρο Βρετανό Andy Noakley.

1

O αγώνας ήταν πολύ καλά σχεδιασμένος, με πολύ κόσμο, έχοντας πολλούς και μεγάλους χορηγούς. H συνεχόμενη βροχόπτωση έκανε τον αγώνα πραγματικά extreme με πολύ λάσπη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες τον αναβατών.

Οι δυο Έλληνες αναβάτες ξεκίνησαν καλά στον πρόλογο της Παρασκευής. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Θεόδωρος Παπαβασιλείου τερμάτισε στην δέκατη θέση ενώ ο Σίμος Σαββίδης στην δέκατη έβδομη θέση. Η επόμενη ημέρα ήταν ακόμα πιο δύσκολη για τους αναβάτες καθώς το τερέν γινόταν όλο και χειρότερο ο Παπαβασιλείου κατάφερε να ανεβεί στην ένατη θέση της ημέρας αλλά και της γενικής ενώ ο Σίμος Σαββίδης στάθηκε άτυχος καθώς μια πτώση τον υποχρέωσε σε εγκατάλειψη έχοντας σπασμένο το δεξί του χέρι και την εικοστή θέση στην γενική με τους βαθμούς που κέρδισε το Σάββατο.

2

Στον αγώνα πρώτη τερμάτισε η Τουρκιά δεύτερη η Βουλγαρία με τρίτη την χώρα μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους δύο Έλληνες αναβάτες που εκπροσώπησαν την χώρα μας.

3

4

6

5

7

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.