Μετά την σκόνη της πρώτης ημέρας, οι αναβάτες ανακουφίστηκαν από τη βροχή την δεύτερη ημέρα αν και ένα κομμάτι ήταν πάρα πολύ υγρό και ακυρώθηκε η πρώτη ειδική και τροποποιήθηκαν οι άλλες.

ewc15c9

Ο Eero Remes πήρε την πρώτη θέση, ο Christophe Nambotin την 2η στην κατηγορία Ε1. Ο Daniel McCanney ήταν 3ος.

Nambotin συνετρίβη στην πρώτη ειδική της δεύτερης μέρας την Κυριακή και παρά την ισχυρή απόδοση δεν ήταν σε θέση να κάνει τη φορά, τελικά αναγνώρισε την ήττα απο τον Remes.

Christophe Nambotin: Η πρώτη ημέρα ήταν καλή για μένα, ένιωσα πραγματικά καλά με τις ξηρότερες συνθήκες. Αν και τα πράγματα δεν ξεκίνησαν πολύ καλά στην Super Test βρήκα την ταχύτητα μου νωρίς την πρώτη ημέρα και ήμουν σε θέση να κερδίσω. Έκανα ένα μεγάλο λάθος στην πρώτη ειδική motocross και έχασα πολύ χρόνο. Άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα μετά και τερμάτισα δεύτερος, και με τη νίκη μου την πρώτη μέρα είναι ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. »

Ο Antoine Meo επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της πρώτης ημέρας στην Ε2. Είπε: «Κερδίζοντας την πρώτη μέρα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά ξηρές, αλλά ένιωσα ισχυρότερος και ισχυρότερος σε κάθε γύρο. Ήμουν έκπληκτος που ήμουν τόσο γρήγορος όσο ήμουν και στην πρώτη ειδική. Κανονικά ο Renet ήταν ταχύτερος από ό, τι ήμουν εγώ στο βρεγμένο και ολισθηρό τερέν. Αλλά πήρα αμέσως ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αισθάνθηκα καλύτερα και ακόμα καλύτερα σε κάθε επόμενη ειδική. Ήταν μια μεγάλη ημέρα. Η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα μου είναι πραγματικά καλή. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το χειμώνα για να πάρουμε ένα καλό set-up και ένιωσα υπέροχα όλο το Σαββατοκύριακο. Επίσης, έκανα πολλή εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μετά τον τραυματισμό μου πέρυσι. Φαίνεται ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο και ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα. »

Ο Matti Seistola πήρε τη νίκη στην κατηγορία Ε3. Ο Aigar Leok ήταν 2ος και ο Jonathan Barragán πήρε το πρώτο βάθρο του.

Ο Alessandro Battig κέρδισε την κατηγορία Τζούνιορ και ο Josep Garsia κέρδισε την μικρή κατηγορία.

Αποτελέσματα: Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.