Ο περσινός πρωταθλητής Christophe Nambotin κέρδισε την κατηγορία Ε1 με διαφορά 62 δευτερόλεπτα παρά τα 10 ποινής μπροστά από τον Γάλλο Marc Bourgeois (Yamaha). Ο Nambotin είπε ότι ήταν μια δύσκολη μέρα. «Με 10-δεύτερα ποινή, καθώς ο Marc Bourgeois ήταν πολύ γρήγορος στον πρώτο γύρο, έπρεπε να συνεχίσω να πιέζω όλη την ημέρα. Ήταν πολύ εύκολο να γίνουν λάθη, ειδικά στην ακραία δοκιμή, αλλά είναι πολύ καλό που ξεκίνησα τη νέα σεζόν με μια νίκη. ”

ewc15c8

Ο Daniel McCanney αποδεικνύεται ότι είναι ένας αναβάτης που θα κινήσει το ενδιαφέρον στην E1. Με ένα καλό αγώνα ανέβηκε απο την πέμπτη θέση στην τρίτη στο ντεμπούτο του στην Ε1. Ο Eero Remes ήταν 4ος και ο Cristobal Guerrero ήταν 5ος.

Ο Antoine Meo πήρε την πρώτη θέση στην Ε2. Ο Pela Renet, είχε πολλές ελπίδες για την υπεράσπιση του τίτλου της E2 αλλά είχε την ατυχία στον τελευταίο γύρο της ημέρας. Ανοίγοντας το δρόμο από την πρώτη ειδική, ο αναβάτης της Husqvarna φαινόταν πως όδευε να πάρει μια άνετη νίκη, μέχρι που είχε μία πτώση στην τελική ειδική. Η απώλεια σχεδόν 30 δευτερολέπτων τον άφησε στην δεύτερη θέση. Η μάχη για το τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν μεταξύ του Alex Salvini και Jonny Aubert με τον Salvini να την κερδίζει. Ο Victor Guerrero ήταν στην 5η θέση.

Μετά τον τραυματισμό το 2014 ο Mathias Bellino έκανε μια πολύ ευπρόσδεκτη αλλά σοβαρή επιστροφή στην κατηγορία E3. Αποφασισμένος να αποδείξει ότι δεν είχε χάσει την ταχύτητά του, επιτέθηκε απο την αρχή. Οδηγώντας όλη την ημέρα πολύ γρήγορα, ο Γάλλος εξασφάλισε την νίκη. Ο Matti Seistola έδωσε μάχη με τον Matt Phillips και στην προτελευταία ειδική με καλύτερο χρόνο πήρε την δεύτερη θέση. Ο Antoine Basset (GasGas) ήταν 4ος και ο Aigar Leok 5ος.

Ο Jamie McCanney ήταν ο Καλύτερος στην κατηγορία Νέων μπροστά του Giacomo Redondi. Ο Diogo Ventura οδήγησε πολύ καλά και πήρε την τρίτη θέση στο ντεμπούτο του. Ο Alessandro Battig ήταν 4ος και ο τοπικός ήρωας Benjamin Herrera 5ος.

Στην κατηγορία ΕY ο Josep Garciaκαρσία κέρδισε τους νεαρούς Χιλιανούς Diego Herrera και Ruy Barbosa  που ήταν δεύτερο και τρίτος αντίστοιχα.

Αποτελέσματα: E1  E2  E3  EJ  EY

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.