Μπροστά σε περίπου 4000 θεατές οι 91 αναβάτες έδωσαν θέαμα χτές στις 17.30 στην supertest ειδική στον πρώτο αγώνα για την φετινή σεζόν στην Χιλή στο Gimnasio.

maxxis chicks EWC 2015

Το κοινό της Χιλής είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πραγματικό σόου! Από τους πρώτους αναβάτες, οι θεατές θεώρησαν πως η Σούπερ δοκιμή θα τους δώσει ωραία συναισθήματα. Και στην Τζούνιορ, το επίπεδο ήταν ήδη πολύ υψηλό με τον Giacomo REDONDI (Ι – Beta) να κερδίζει μπροστά από τον Πορτογάλο  Diogo VENTURA (Gas Gas).

antoine meo EWC 2015

Στη συνέχεια, ο Antoine MEO (F – KTM) αποφάσισε να ασκήσει πίεση πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό χρόνο 1’15»81 δίνοντας μάχη και με 90 εκατοστά από τον αντίπαλο του για τον τίτλο της Ε2, τον Ιταλό Alex SALVINI (Honda – 1 «16»73) . Φάνηκε ότι ο επίσημος αναβάτης της KTM ήταν στο δρόμο του για μια ωραία νίκη, αλλά, ενώ ο νεαρός απο τη Χιλή, Javier Gárate (KTM) έδωσε κάποια ωραία συναισθήματα για το κοινό του, ο Matia BELLINO (F – Husqvarna) πήρε το προβάδισμα με ένα απίστευτο 1’15»68. Στη συνέχεια ο Matthew PHILLIPS (AUS – KTM) , ο οποίος υπέγραψε μια την ειδική θα λέγαμε με τον συναρπαστικό χρόνο 1’15»19.

Christophe NAMBOTIN , παρά τα μερικά προβλήματα στην έναρξη, κέρδισε εύκολα την κατηγορία του ( 1’16»76 ).

Στην κατηγορία Νέων Κύπελλο 125cc, ο Ισπανός Josep GARCIA (Husqvarna) κυριάρχησε με 1’21»27.

Σήμερα Σάββατο απο τις 9.00 η ώρα οι αναβάτες της Παγκόσμιας ελίτ ξεκινούν τον αγώνα όπου θα δώσουν τις μάχες τους για το ψηλότερο σκαλί στο βάθρο, προσφέροντας θέμα στο κοινό.

Αποτελέσματα Supertest Χιλής:

EWC SuperTest

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.