Παρά την απειλή της βροχής, η πρώτη ειδική δοκιμασία του Grand Prix της Σουηδίας ήταν μια πραγματική επιτυχία. Από τοω πρώτο αναβάτη, όχι λιγότερο από 5000 θεατές συγκεντρώθηκαν κοντά στο εργοστάσιο της Scania για να παρακολουθήσουν το Super Test.

Christophe NAMBOTIN έχει εντυπωσιάσει τους πάντες

Christophe NAMBOTIN έχει εντυπωσιάσει τους πάντες

Οι θεατές δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν και να φωνάξουν σε κάθε διέλευση των αναβατών, παρακολούθησαν ένα θέαμα αντάξιο της ενθάρρυνσή τους, και έγιναν μάρτυρες μιας πραγματικής γαλλικής κυριαρχίας το βράδυ.

ΟJohnny AUBERT (F – Beta) , μετά από μια υπέροχη μονομαχία με τον Pierre-Alexandre Renet (FRA – HVA) κέρδισε στην κατηγορία του, Ε2 με χρόνο 2’09» 34 και γίνεται όλο και περισσότερο ο «Mister Σούπερ Test» αυτή τη σεζόν.

Στην E3 ο Mathias BELLINO (FRA – HVA) που κυριαρχεί στην κατηγορία του, χτυπώντας ταυτόχρονα τον χρόνο του AUBERT με μόνο 8 εκατοστά ( 2’09» 26 ). 

Ωστόσο, ο ταχύτερος αναβάτης της σκηνής δεν είναι άλλος από Christophe NAMBOTIN (F – KTM), ο Γάλλος  φαινόταν πως πετάει στη Super Test, και δεν άφησε καμία ευκαιρία στον Cristobal GUERRERO (ESP – KTM) γράφοντας χρόνο ρεκόρ 2’08» 56 με ήδη το προβάδισμα τηςE1.

Νικητές αντίστοιχα στις κατηγορίες τους ήταν ο Danny MCCANNEY (GB – Beta)  στην EJ,  o Jeremy MIROIR (F – Yam) στην EY και η LAIA SANZ (E – Honda ) στην EW.

Όλοι οι αναβάτες είναι πλέον καλά και έτοιμοι να τα δώσουν όλα αύριο Σάββατο στις 9:00 μπροστά στο Σουηδικό κοινό που βράζει.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.