Νικητής όλων ο Mathias BELLINO (Husqvarna) που κερδίζει super test για τρίτη φορά αυτο το χρόνο, παρά τα λάθη που έκανε, ο Γάλλος κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα απο τον αντίπαλό του, Matthew PHILLIPS (AUS – KTM) στη γραμμή του τερματισμού με (1’27»60) έναντι του PHILLIPS με (1’27»61). Μια απίστευτη μονομαχία για την τρίτη θέση, ο Jamie MCCANNEY (GB – Husqvarna) έπρεπε να τα δώσει όλα για να νικήσει τον BETRIU Jaume και να κάρει τον τρίτο καλύτερο χρόνο (1’27»81).

alex.salviniEWC-2015-Rnd-50880

Μπροστά σε 5 000 θεατές έδωσαν μάχη ο Antoine MEO (F – KTM) με τον Pierre-Alexandre RENET (F – Husqvarna) , με τον αναβάτη της Husqvarna να κερδίζει ενώ ο ΜΕΟ πρόσφερε πολύ θέαμα στους θεατές. Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετα για να νικήσουν τον Jaume BETRIU (Ε – Husqvarna) που έκανε τον καλύτερο σχόνο στην Ε2.

Στην E1, ο Christophe NAMBOTIN (F – KTM) έκανε τον καλύτερο χρόνο μπροστά απο τον Cristobal GUERRERO (Ε – Yamaha) και ο Lorenzo SANTOLINO (Ε – Sherco).

O δικός μας αναβάτης, Γιάννης Τρίγκας που συμμετέχει στον αγώνα, έκανε μία καλή εμφάνιση και τερμάτισε με χρόνο 1:36.46.

Αποτελέσματα: Εδώ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.