Η πρώτη μέρα του αγώνα τη Σερρών ήταν μια μέρα που επικράτησαν τα αουτσάιντερ με τον καιρό να είχε όρεξη για παιχνίδια καθώς το καλοκαιρινό μπουρίνι υποχρέωσε τους οργανωτές να διακόψουν για δεκαπέντε λεπτά την ειδική.

1

Ο LARRIEU Loic ήταν ο ταχύτερος όλων στο super test γράφοντας και τον καλύτερο χρόνο στην E2. O BOURGEOIS Marc ήταν ο ταχύτερος στην E1 ενώ στην Ε3 BARRAGAN Jonathan επικράτησε του συναγωνισμού. Στις μικρές κατηγορίες οι McCANNEY Jamie και PERSSON Mikael πήρα χρονικό προβάδισμα από τους υπόλοιπους για τον αυριανό αγώνα. Οι αναβάτες της KTM NAMBOTIN Christophe και PHILLIPS Matthew ήταν άτυχοι καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα, ο πρώτος είχε πτώση και ο δεύτερος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα που δεν τον άφησε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Ατυχος ηταν και ο BELLINO Mathias καθώς πάνω στον τερματισμό χτύπησε στην αψίδα του τερματισμού.

7

Τον καλύτερο χρόνο από τους Έλληνες τον είχε ο Γιάννης Παυλίδης μερικά δέκατα μπροστά από τον Γιάννη Τρίγκα.

Για αποτελέσματα πατήστε Εδώ.Εδώ

5

13

2

3

4

6

8

9

10

11

12

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.