Ο Pela RENET υπερασπίζοντας τον Παγκόσμιο τίτλο στην Ε2 πήρε την πρώτη νίκη του 2015, την πρώτη ημέρα του GP Maxxis FIM Enduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Greece. Αν και ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα ο αναβάτης της Husqvarna κέρδισε την E2 κατηγορία μπροστά από τον Antoine MEO και Alex SALVINI. Ο Φινλανδός Eero REMES ήταν ο κυρίαρχος της E1, κερδίζοντας εννέα από τις 12 ειδικές, για να διεκδικήσει την τρίτη του νίκη της σεζόν. Η κατηγορία E3 συνέχισε να προσφέρει πολλές και έντονες μάχες, αλλά ο Γάλλος Mathias Bellino ήταν ο ποιο σταθερός σε όλη τη μέρα και πήρε την νίκη. Σε αντίθεση με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η βροχή δεν έφτασε ποτέ στις Σέρρες την πρώτη ημέρα.

5

Μή έχοντας πάρει πρώτη θέση στο βάθρο στους τρεις γύρους του EWC του 2015, ο RENET (F) πήρε τελικά την πρώτη του νίκη στην Ελλάδα. Φτάνοντας στα μισά του πρωταθλήματος αποδεικνύετε ότι η μάχη για το 2015 στην E2 θα είναι μεγάλη. Παρά το λάθος στο τέλος της ημέρας, ο υπερασπιστής της Ε2 κατάφερε να μείνει μπροστά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Antoine MEO (F-KTM) με σχεδόν δέκα δευτερόλεπτα. «Είναι πολύ ωραίο να παίρνεις και πάλι μια νίκη, και έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την τελευταία,» σχολίασε ο Renet στον τερματισμό. «Εκτός από ένα λάθος στην τελική ακραία δοκιμή η ημέρα πήγε πολύ καλά.» ο ΜΕΟ ανέβασε το ρυθμό του κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της ημέρας, αλλά για δεύτερη φορά φέτος δεν ήταν αρκετά σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη. Οι δύο Γάλλοι είχαν μια στενή μάχη με τον Ιταλό Alex SALVINI (Honda), ο οποίος τερμάτισε τρίτος είκοσι σχεδόν δευτερόλεπτα πίσω κάνοντας κάποια μικρά λάθη, που του στοίχισαν. Ο νικητής έκπληξη της χθεσινής ειδικής super test Loic Larrieu (F-Sherco) έκλεισε την πρώτη μέρα με το καλύτερό του αποτέλεσμα για το 2015, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Λίγο έξω από τον ρυθμό ο Ισπανός Jaume BETRIU (Husqvarna) έκλεισε την πρώτη πεντάδα στην κατηγορία E2.

8

Ο Eero REMES (TM) με επιβλητικό ρυθμό στην E1, εξασφάλισε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από μια εντυπωσιακή ολοήμερη απόδοση. Όμως, η πρώτη ημέρα του EWC GP της Ελλάδας θα μείνει στην ιστορία για έναν άλλο λόγο, για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro δύο αναβάτες τελείωσαν την ημέρα με τον ίδιο ακριβώς χρόνο. Ο λόγος για τους Marc BOURGEOIS (F) και Christophe NAMBOTIN (F), ο οποίος είχε να παλέψει σκληρά μετά την πτώση του κατά τη διάρκεια της KTM Super Test της Παρασκευής. Με διαφορά σχεδόν πενήντα δευτερόλεπτα στην τέταρτη θέση πίσω απο το Γαλλικό δίδυμο ο Lorenzo SANTOLINO (S-Sherco). Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Simone ALBERGONI (Ι). «Η ειδική enduro ήταν δύσκολη», σχολίασε ο Remes. «Υπήρχαν πολλές διασταυρώσεις ποταμών, κάποια που ήταν πολύ βαθιά. Από την έναρξη της ειδικής ήμουν εντελώς μούσκεμα.

4

Στην κατηγορία Ε3 νικητής ο BELLINO που οδήγησε έξυπνα για να εξασφαλίσει την τέταρτη νίκη του στη σεζόν μπροστά από τον αναβάτης της ΤΜ Aigar LEOK (EST) που πετούσε στη ειδική motocross στις Σέρρες και κατάφερε να ανέβει στην δεύτερη θέση του βάθρου για δεύτερη φορά φέτος. Μια από τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις προέρχονται από τον αναβάτη της ΚΤΜ PHILLIPS Matthew που δεν είχε ολοκληρώσει της χτεσινή ειδική super test, και ξεκίνησε την ημέρα με ποινή 40 δευτερολέπτων. Ο περσινός πρωταθλητής πάλεψε σκληρά όλη την ημέρα, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας Ε3 της ημέρας, και τερμάτισε τρίτος συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Τερματίζοντας λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα πίσω απο τον PHILLIPS, ο Πορτογάλος Luis CORREIA (Beta) ήταν για άλλη μια φορά στην τέταρτη θέση με τον Ιταλό Tomas OLDRATI να είναι στην πέμπτη θέση.

2

Ένας σκληρός αγώνας μεταξύ των Steve HOLCOMBE (Beta) και Jamie McCANNEY (Husqvarna) στην EJuniors έληξε μετά από ένα λάθος του McCANNEY στον τελευταίο γύρο, με αποτέλεσμα ο HOLCOMBE να διασφαλίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Beta. Παρά το λάθος του ο McCANNEY τερμάτισε δεύτερος διατηρώντας το προβάδισμά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Giacomo REDONDI (Beta) τερμάτισε τρίτος με ένα άλλο Ιταλό αναβάτη τον Alessandro BATTIG (Honda) στην τέταρτη θέση. Ο Γάλλος Jeremy CARPENTIER ήταν στην πέμπτη θέση.

Με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νέων, Josep GARCIA (S – Husqvarna) να απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ο Mikael του Persson (SWE – Yamaha) πήρε την νίκη, με δεύτερο τον Μikro SPANDRE (ITA – KTM) και τον Luca Garello (ITA – Yamaha) να ολοκληρώνει το βάθρο στην τρίτη θέση. Ο Luc MALIGES (F – KTM) ήταν τέταρτος και ο Jack Edmonson (GB – KTM) τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Αποτελέσματα: E1 E2  E3 EJ  EY

10

11

9

7

6

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.