Το 2015 Maxxis FIM Enduro World Championship τη δεύτερη ημέρα στην Requista της Γαλλία είδε τον Eero Remes (TM) και Mikael Persson (Yamaha) να στέφονται Enduro 1 και Enduro Junior World πρωταθλητές.

Eero Remes Πρωταθλητής Κατηγορίας Ε1

Eero Remes Πρωταθλητής Κατηγορίας Ε1

Για Remes η τελευταία ημέρα της σειράς έφερε μαζί εορτασμούς για μια ακόμη άψογη απόδοση, την εξασφάλιση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro 1. Είχε μια απίστευτη χρονιά και συναγωνισμό με Christophe Nambotin (KTM), κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο του με την νίκη στη δεύτερη μέρα του GP της Γαλλίας με μόλις 12 δευτερόλεπτα να χωρίζει το καλύτερο ντουέτο. Τρίτος τερμάτισε με Sherco ο Anthony Boissiere, με τον Lorenzo Santolino (Sherco) στην τέταρτη θέση λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Daniel McCanney (Husqvarna), o Santolino κέρδισε την τρίτη θέση συνολικά για τη 2015 E1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,  πίσω του Remes και Nambotin.

Remes: «Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις τελικά έναν παγκόσμιο τίτλο. Μου άρεσε πολύ αυτός ο τελευταίο γύρο της σειράς, και νομίζω ότι έδειξε τα οδηγικά μου προσόντα. Εγώ δεν αισθανόμουν καμία πίεση και οδήγησα καλά. Μου άρεσε και κέρδισα το πρωτάθλημα με νίκες και τις δύο ημέρες. «

Στην κατηγορία Enduro2 o Alex Salvini (Honda) πήρε την νίκη σχετικά εύκολα. Με εξασφαλισμένο τον τίτλο της Enduro2 ο Antoine Meo επέλεξε να μην αγωνιστεί. Ο Salvini τερμάτισε 47 δευτερόλεπτα μπροστά από το τοπικό αστέρι Jeremy Tarroux (Sherco). Με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στο βάθρο, τρίτος τερμάτισε ο Ισπανός Jaume Betriu (Husqvarna). Πίσω απο τον Meo στην κατάταξη Enduro2, ο Alex Salvini με τρίτο τον Pela Renet και τους Jamue Betriu και Loic Larrieu να κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Ο Έλληνας αναβάτης Γιάννης Τρίγκας τερμάτισε στη 12η θέση και στο σύνολο της κατάταξης βρίσκετε στην 17η θέση.

Με το 2015 Enduro3 τίτλο ήδη απο την πρώτη ημέρα με την δεύτερη θέση ο Mathias Bellino έληξε τη σεζόν ακριβώς όπως ο ίδιος την ξεκινήσετε, με νίκη. Στην δεύτερη θέση της ημέρας ο Φινλανδός Matti Seistola (Sherco) αλλα τρίτος στο σύνολο του πρωταθλήματος πίσω απο τον Matt Phillips. Aigar Leok (TM) και Luis Correia (Beta) στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα στο σύνολο του πρωταθλήματος.

Ο Steve Holcombe (Beta) ήταν ο αναβάτης που νίκησε στην κατηγορία Enduro Τζούνιορ μπροστά από τον Ιταλό Alessandro Battig (Honda) σε μία εξαιρετική σεζόν για τον ντεμπούτο του και ένα θετικό κλείσιμο. Ο Jamie McCanney (Husqvarna) , ο οποίος πήρε τον τίτλο Enduro Τζούνιορ απο την πρώτη ημέρα, ήταν θεατής την δεύτερη ημέρα λόγω μιας μόλυνσης. Ο Giacomo Redondi (Beta) στην τρίτη θέση. Ο Jamie McCanney, Giacomo Redondi και ο Steve Holcombe ήταν οι τρεις πρώτοι για το 2015 Enduro Νέων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Laia Sanz ήταν άλλη μία αναβάτης που δεν αγωνίστηκε τη δεύτερη ημέρα, ταξιδεύοντας για το Μαρόκο για να αγωνιστεί σε μια εκδήλωση αφού είχε εξασφαλίσει τον τίτλο του 2015 Enduro Γυναικών. Εκμεταλλευόμενη πλήρως την κατάσταση η Jane Daniels (Husqvarna) κινήθηκε προς την κορυφή της κατηγορίας. Η Jane τερμάτισε 24 δευτερόλεπτα μπροστά από τη Jessica Gardiner (Sherco) με την Jemma Wilson (Yamaha) να κλείνει την πρώτη τριάδα. Κερδίζοντας κάθε αγώνα του πρωταθλήματος Γυναικών Enduro η Laia Sanz τερμάτισε πρώτη στο σύνολο του πρωταθλήματος μπροστά από τη Jane Daniels και την Jessica Gardiner που είναι στην τρίτη θέση.

Ο τελευταίος τίτλο του 2015 Maxxis FIM Enduro World Championship ήταν η κατηγορία Enduro Youth. Μάχη ανάμεσα στους Mikael Persson (Yamaha) και Josep Garcia (Husqvarna), στο τέλος της ημέρας, λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα χώριζε τoους δύο νεαρούς με τον Persson να γιορτάζει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του. Μετά τον Persson, οι Josep Garcia και Jack Edmondson τερμάτισαν δεύτερος και τρίτος στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Enduro Νεων.

Αποτελέσματα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.