O Eero REMES με ΤΜ εξασφάλισε μια σημαντική νίκη στο σπίτι του την πρώτη ημέρα του 4ου γύρο του FIM Maxxis Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro της Φινλανδίας στην E1. Στο τέλος της δύσκολη και προκλητική ημέρα του αγώνα της Heinola χαμογελά και για τους Pela Renet (Husqvarna) και Matt PHILLIPS (KTM), καθώς κέρδισε αντίστοιχα τις Enduro 2 και 3 .Ο Danny MCCANNEY (Beta), επέστρεψε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου της Enduro junior, ενώ η Laia SANZ (Honda) κέρδισε το Κύπελλο Γυναικών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη είδηση της πρώτης μέρας στην Heinola ήταν η πρόωρη έξοδο του πρωτοπόρου της E 2 Antoine MEO (KTM). Παρότι ξεκίνησε τον αγώνα με σπασμένο αντίχειρα ο Γάλλος κρατούσε την τρίτη θέση μέχρι μια σφοδρή πτώση στην τρίτη δοκιμή enduro τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τραυματισμένος.

Μετά τη νίκη του στο SUPER TEST ,O Κριστόφ NAMBOTIN οδήγησε αρχικά την Ε1 αλλά η δίψα του Eero REMES (TM) για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τον έφερε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου»Είναι υπέροχο να κερδίζω τον αγώνα στην πατρίδα μου», είπε REMES. «Χρειάστηκαν μερικά TEST για βρω το ρυθμό μου, πάλεψα σκληρά με τον Nambotin και πήρα τη νίκη.»Η επικράτηση του REMES ήρθε στην τελευταία ειδική καθώς ο NAMBOTIN είχε μια μικρή πτώση και έχασε πολύτιμα δευτερόλεπτα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Cristobal GUERRERO (KTM) με τους Anthony Boissière (Sherco) και Thomas OLDRATI (Husqvarna) να τον ακολουθούν άτυχος ο εταίρος αναβάτης της Sherco jeremy TAROUX που βρισκόταν κοντά στους ρυθμούς του Cristobal GUERRERO.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Eero REMES

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Eero REMES

Στην κατηγορία E 2 ο Γάλλος Pela Renet (Husqvarna) με σταθερό ρυθμό σε όλη την μέρα εξασφάλισε μια επαγγελματική νίκη . «Ήταν μια καλή ημέρα, δεν είχα μεγάλα προβλήματα και είμαι ευχαριστημένος που πήρα την νίκη», σχολίασε ο Renet. «Αλλά είναι επίσης απογοητευτικό που ο Antoine ξεκινήσει με έναν τραυματισμό και στη συνέχεια ειχε μια ασχημη πτωση. Ήλπιζα για μια ακόμα καλή μάχη μαζί του. Ελπίζω να είναι εντάξει. «πρόσθεσε ο Renet ο αγώνας για την δεύτερη και τρίτη θέση παιζόταν μεταξύ του MEO και του Alex SALVINI (Honda) έως την πτώση του Γάλλου . Τρίτος ο Johnny AUBERT (Beta) που ξεκίνησε καλά άλλα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων μόλις δύο δέκατα μπροστά από τον τέταρτο Lorenzo SANTOLINO (Sherco) πίσω τους ο Oriol MENA (S-Beta) .

Pela Renet παίρνει το προβάδισμα της Ε2 με αυτή τη νίκη

Pela Renet παίρνει το προβάδισμα της Ε2 με αυτή τη νίκη

Στην Ε3 ακόμα ένα-δύο για τους αναβάτες της ΚΤΜ με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Αυστραλού Matt PHILLIPS (KTM) επί του πρωτοπόρου Ivan CERVANTES (S-KTM). «Είναι ωραίο συναίσθημα και γλυκιά η γεύση της νίκης,» χαμογέλασε ο PHILLIPS. «Αρχίζω να βρίσκω τους ρυθμούς μου σε αυτή την κατηγορία. Ένιωσα άνετα με την ταχύτητα και δεν έκανα κάποιο λάθος που θα μου κόστιζε πολύ χρόνο. «Δεύτερος 22 δευτερόλεπτα πίσω του ο CERVANTES διασκέδασε τον αγώνα και έλεγχε τον τρίτο Matti SEISTOLA (Sherco) που εξαπέλυσε επίθεση στις τελευταίες ειδικές . Ο Γάλλος Mathias BELLINO (Husqvarna) είχε μια μοναχική βόλτα στην τέταρτη θέση, ενώ ο Πορτογάλος Λουίς CORREIA (Beta) βρέθηκε για ακόμα μια φορά εντός πεντάδας.

Επιστρέφοντας στην κορυφή της κατάταξης Enduro Νέων, o Βρετανός Ντάνι MCCANNEY (Beta) υποστήριξε μια σίγουρη νίκη από την πρώτη ημέρα στη Heinola. Κοντά στο ρυθμό του ήταν ο Γάλλος Loic Larrieu (Husqvarna), ο οποίος έκλεισε την ημέρα δεύτερος. Ο Σουηδός Oliver NELSON (KTM) ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο της κατηγορίας με τον Jamie MCCANNEY (GB-Husqvarna) πίσω του στην τέταρτη θέση. Ο Ιταλός Giacomo Redondi (Beta) συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα μακριά από τον καλό του εαυτό.

Στη Youth Cup 125 ο Σουηδός Albin ELOWSON (Husqvarna) επέστρεψε στις νίκες μετά από πολύ καιρό με μια επιβλητική διάφορα 67 δευτερόλεπτων από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Davide SORECA(Ι-Yamaha) . Οκτώ δευτερόλεπτα πίσω του ο επίσης Ιταλός Matteo BRESOLIN (KTM) . Ο Σουηδός Jesper Börjesson (Husqvarna) και Jeremy MIROIR (F-Yamaha) συμπλήρωσαν την πεντάδα.

Στην κατηγορία των γυναικών μια ακόμα επιβλητική νίκη για την Laia SANZ (Honda) δεύτερη η Βρετανίδα Jane DANIELS (Husqvarna) με τρίτη την Σουηδέζα Emelie KARLSSON (Yamaha) .

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.