Με τέλειος καιρός ξεκίνησε η δεύτερη μέρα στη Solsona της Ισπανίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.
Παίρνοντας τη δεύτερη νίκη ο Christophe NAMBOTIN στην Ε1. Με Husqvarna ο Pela Renet έγινε ο νέος νικητής E2 κατηγορία, ενώ Ivan CERVANTES υποστήριξε την έδρα του με μια νίκη στην κατηγορία E3. Ο Danny MCCANNEY (Beta) κατέγραψε άλλη μια νίκη στην ΕJ, ενώ Laia SANZ (Honda) κέρδισε την κατηγορία Γυναικών. day 2_EWC 2014
Στην Ε1, ο Christophe NAMBOTIN (KTM) εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη του για το Σαββατοκύριακο. Παρά μια μικρή συντριβή στην τελική Extreme Test, απολαμβάνει μία νίκη με διαφορά 39 δευτερολέπτων. ” Είμαι πολύ χαρούμενος με δύο νίκες – είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν » , επιβεβαίωσε ο NAMBOTIN . ” Σήμερα έκανα μόνο ένα λάθος, αλλά ευτυχώς είχα ένα ωραίο προβάδισμα, ώστε η νίκη ήταν ασφαλής. Με τον NAMBOTIN πολύ μπροστά, η μάχη για τις θέσεις του βάθρου ήταν μεγάλη ανάμεσα στους, Anthony Boissière (F-Sherco) , Eero REMES (FIN- TM) και Cristobal GUERRERO (KTM). Στο τέλος, ο Boissière άφησε τον REMES λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω για να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Remes τρίτος. Λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω ο GUERRERO πήρε την τέταρτη. Ο Γάλλος Jeremy TARROUX (Sherco) συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα.ivan_cervantes_ewc
Αλλαγή των νικητών στο E2, ο οδηγός της Husqvarna Pela Renet (F) εξασφαλίσει τη νίκη. Ο Antoine MEO (F-KTM) στην δεύτερη θέση. Χάνοντας την επαφή με Renet και MEO , ο Γάλλος Johnny AUBERT (Beta) οδήγησε έναν μοναχικό αγώνα για την τρίτη θέση. Η έκπληξη της ημέρας, ο πρώην αναβάτης MXGP Jonathan BARRAGAN (S-Husqvarna) έκλεισε την ημέρα του στην τέταρτη θέση. Βελτίωση μίας θέσης απο την προηγούμενη μέρα έκανε ο Ιταλός Alex SALVINI (Honda) μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα στην πέμπτη θέση.

Διεκδίκησε τη δεύτερη νίκη του για το Σαββατοκύριακο, ο Ισπανός Ivan CERVANTES (KTM) κέρδισε την πρώτη θέση της E3. ” Είναι ένα τέλειο ξεκίνημα της σεζόν » , σχολίασε ο CERVANTES . « Η αίσθηση με τη μηχανή μου είναι φανταστική και ήμουν σε θέση να πιέσω σκληρά για να κάνω γρήγορους χρόνους. Προερχόμενος από ένα γύρο με δύο νίκες είναι μια μεγάλη ώθηση εμπιστοσύνης για μένα. ” Για πρώτη του σεζόν στην E3, με Sherco ο Matti SEISTOLA (FIN) τελείωσε και τις δύο ημέρε με δεύτερη θέση. Απο την μάχη που έδωσε για την τρίτη θέση ο Αυστραλός Matt PHILLIPS (KTM) νίκησε τελικά τον Πορτογάλλο Luis CORREIA (Beta) με μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου αφήνοντάς τον στην τέταρτη θέση. Τελειώνοντας τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον αναβάτη της Beta, ο Εσθονός Aigar Leok (TM) στην πέμπτη θέση.

Κυρίαρχος της EJ o Βρετανός Danny MCCANNEY (Beta). Ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές δοκιμές της ημέρας για να εξασφαλίσει μια άνετη νίκη. Βρίσκοντας τις προϋποθέσεις περισσότερο με τις προτιμήσεις του, ο Ιταλός Giacomo Redondi (Beta) βελτιώθηκε κατά μία θέση για να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Παρά την άσχημη πτώση του Supertest, ο Γάλλος Loic Larrieu (Husqvarna) απολαμβάνει τη δεύτερη επίσκεψή του στο βάθρο στην τρίτη θέση. Ο Πορτογάλλος Diogo VENTURA (Gas Gas) στην τέταρτης θέση με τον Ιταλό Nicolo MORI (KTM) στην πέμπτη.

Στην EY o Ιταλός Davide Soreca (Yamaha) κατέγραψε τη δεύτερη νίκη του για το Σαββατοκύριακο. Ο Σουηδόις Albin ELOWSON (Husqvarna) ήταν δεύτερος, ενώ  Ιταλός Michele Marchelli (KTM), ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα. laia_sanz_EWC 2014
Ιδανικό ξεκίνημα για την υπεράσπιση του τίτλου της, η Ισπανίδα Laia SANZ (Honda) κέρδισε και την δεύτερη ημέρα για να αφήσει την Solsona με τη μέγιστη βαθμολογία. Πίσω, η Βρετανίδα Jane DANIELS (Husqvarna) εξασφάλισε την δεύτερη θέση με τηνJessica GARDINER (Sherco) απο την Αυστραλία τερματίζοντας μόλις 13 δευτερόλεπτα πίσω στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά οι χρόνοι Εδώ.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.