Για την τρίτη KTM Super Test της σεζόν, το Motocross Στάδιο Heinola ήταν σχεδόν πλήρης! Όχι λιγότεροι από 4.000 θεατές ήταν στο ραντεβού για άλλη μια φορά, και έμειναν ευχαριστημένοι απο το θέαμα.

Pela Renet κέρδισε το super test μετα απο μονομαχία με τον Antoine MEO

Pela Renet κέρδισε το super test μετα απο μονομαχία με τον Antoine MEO

Ενώ ο Benjamin HERRERA (CL – TM) , Giacomo Redondi (Ι – Beta) και LAIA SANZ (E – Honda) κέρδισαν αντίστοιχα τις κατηγορίες τους, το μεγάλο ερώτημα ήταν πώς θα είναι ο Antoine MEO (FRA – KTM) με τη μοτοσυκλέτα του, αφού οδήγησε μόλις τέσσερις ημέρες αφότου έσπασε τον αντίχειρα του δεξιού χεριού. Αν κρίνουμε τους χρόνους που έκανε στη μάχη που είχε με τον αντίπαλό του Pierre-Alexandre Renet (FRA – HVA), θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ο αναβάτης της KTM δεν υποφέρει τόσο πολύ. Ο Pela Renet κέρδισε με ένα εντυπωσιακό χρόνο 1’47» 04 μπροστά από ένα πολύ θαρραλέο MEO ( 1’47» 24) . Ο Christophe NAMBOTIN (F – KTM ) και Matthew PHILLIPS (AUS – KTM) μοιράστηκαν την τρίτη θέση με χρόνο 1’47» 84 στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Όλα τα αστέρια του Παγκόσμιου Enduro είναι έτοιμα και θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους ήδη πολλούς Φινλανδούς θεατές από αύριο στις 9.00…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.