Ο αναβάτης της Red Bull KTM , Jeffrey Herlings απέρριψε τους ισχυρισμούς του Everts ότι η προσπέραση στον Ben Townley ήταν πολύ επιθετική στο Valence το περασμένο Σαββατοκύριακο.

137950_Jeffrey_Herlings_Start_KTM_250_SX-F_Valence_2016-e1455711338118

Ο Stefan Everts ήταν επικριτικός για τον Herlings στην συνέντευξή μετά τον αγώνα της ομάδας, ωστόσο ο Herlings απαντάει μέσο των social media και αρνείται ότι η οδήγηση του είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με τον τραυματισμό στο γόνατο του Townley.

Herlings:  » Έγώ μόνο φρέναρα, και ούτε καν τον άγγιξα. Ξέρω τον Ben, είναι πολύ καλός αθλητής και πρεσβευτής για το άθλημα. Ξέρω πως είναι να τραυματίζεσαι, επέστρεψα από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, ένα σπασμένο μηριαίο οστό και ένα εξαρθρωμένο ισχίο, γι ‘αυτό δεν θα βγάλω εκτός κάποιον να τραυματιστεί επίτηδες, ξέρω ότι αυτό το άθλημα είναι ήδη αρκετά επικίνδυνο. «

O Everts, 10 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πιστεύει ότι η κίνηση του Herlings προς τον Townley ήταν επιθετική και είναι σαφώς απογοητευμένος από τον Ολλανδό αναβάτης.

Everts: «Το πέρασμα στον Ben από τον Herlings ήταν αδικαιολόγητα επιθετικό. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοια πράγματα να συμβαίνουν, όπου ο Ben τραυματίστηκε στο γόνατό του. Υπάρχουν ήδη τόσοι πολλοί τραυματισμένοι αναβάτες και η σεζόν δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη. Μια μικρή σχέση μεταξύ των αναβατών δεν είναι άστοχη. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι για τον Ben, αλλά θα περιμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. «

Η συμμετοχή του Townley στον πρώτο γύρο του 2016 MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 27 Φεβρουαρίου στο Κατάρ, εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιη ως αυτό το σημείο. Ας ελπίσουμε να αναρρώσει και να είναι σύντομα και πάλι στις πίστες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.