Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7ο φιλικό enduro ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ 22-4-2018.

22 Απριλίου 2018

Δωρεάν

Η ENDURO TEAM Κατάκαλης σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο διοργανώνει το 7ο φιλικό enduro που θα γίνει στης 22 Απριλίου 2018 και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του 28χρονου Μάνου, μέλος της team.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στη λίμνη Καραβίδα Κατάκαλης που απέχει 2χλμ από το κέντρο του χωριού ακολουθώντας τις αντίστοιχες πινακίδες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η ώρα εκκίνησης ειναι 11 π.μ.

Η διαδρομή είναι παρόμοια με αυτήν του 6ου φιλικού, ξετυλίγεται σε ένα δάσος με βελανιδιές με 90% μονοπάτι και περάσματα μέσα από ποτάμια, ρέματα, αναβάσεις και καταβάσεις διάρκειας τριών έως τεσσάρων ωρών, η οποία δεν χρειάζεται ανεφοδιασμό, παρά μόνο οι μοτοσυκλέτες να είναι φουλαρισμένες καθώς στο χωριό δεν υπάρχει πρατήριο.

Ο χώρος της λίμνης προσφέρεται για διανυκτέρευση καθώς αρκετοί αναβάτες κατασκηνώνουν από την προηγούμενη ημέρα.

Υπάρχει καντίνα με φαγητό και ποτό η οποία και αυτή λειτουργεί από την προηγούμενη.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα αναβληθεί και θα ενημερώσουμε για την επόμενη ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γιώργο στο τηλέφωνο 6978354507

Με τιμή ENDURO TEAM ΚΑΤΑΚΑΛΗΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Απριλίου 2018
Κόστος:
Δωρεάν
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/groups/170421866673/
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.