Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Φιλικό Εnduro Φλώρινας

12 Μαΐου 2019

€10

2ο φιλικό enduro Φλώρινας, πρόκειται για μια περιήγηση μοτοσικλετιστών που διεξάγεται στις 12 Μαΐου 2019 στα γεωγραφικά όρια του νομού Φλώρινας και δεν υπάρχει καμία χρονομέτρηση ούτε αγωνιστική κατάταξη σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιοδήποτε σκέλος της περιήγησης.

Η συνολική διαδρομή ανέρχεται σε 80 χιλιόμετρα είναι τύπου οκταρακι (8) και χωρίζεται σε 2 υποκατηγορίες (PRO και HOBBY).

Όλοι οι αναβάτες καλό θα είναι να μεριμνήσουν να έχουν ελαστικά σε καλή κατάσταση και μαζί τους ένα έξτρα δοχείο γεμάτο βενζίνη όπου θα προσκομίσουν στην γραμματεία της εκδήλωσης κατά την εγγραφή τους.

Δήλωση συμμετοχής – κόστος – απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Υπεύθυνη δήλωση ίδιας αυτόβουλης συμμετοχής στην περιήγηση και αποποίηση ευθύνης.
  2. Πλήρης εξοπλισμός αναβάτη.
  3. Χορηγία συμμετοχής στην περιήγηση στην συμβολική τιμή των 10€

Θα παραλάβετε:

  1. Αυτοκόλλητο αριθμό συμμετοχής για την μοτοσυκλέτα σας.
  2. Ελαφρύ πρωινό γεύμα και νερό.
  3. Αναμνηστικό μπλουζάκι για την συμμέτοχη σας στην εκδήλωση

Εκκίνηση: Η εκκίνηση της περιήγησης θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 πμ στον πολυποταμο Φλώρινας και θα έχει την μορφή της σταδιακής εκκίνησης ανά 5 λεπτά.

Σήμανση διαδρομής: Για την σήμανση της διαδρομής θα χρησιμοποιηθούν τα κλασσικά σήματα enduro καθώς και κορδέλες. Επίσης θα υπάρχουν σήματα που διαχωρίζουν τις εναλλακτικές PRO και HOBBY παρακάμψεις.

Σταθμός ανεφοδιασμού (πολυποταμος Φλώρινας): Ο σταθμός ανεφοδιασμού θα είναι ακριβώς στο σημείο εκκίνησης αφού όπως είπαμε η διαδρομή θα είναι τύπου οκταρακι (8). Εκεί θα πρέπει όλοι οι αναβάτες να δηλώσουν την παρουσία τους στην γραμματεία που θα υπάρχει για να τους καταγράψει.

Τερματισμός: Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο όπου και δόθηκε η εκκίνηση. Μετά τον τερματισμό ή και πριν την εκκίνηση οι φίλοι εντουράδες και όχι μόνο θα μπορούν να προμηθευτούν (καφε, σουβλακια, ποτα) από το παντοπωλείο που θα βρίσκεται ακριβώς διπλά από τον χορό της εκδήλωσης.

Για για περισσότερα επικοινωνήστε ΕΔΩ.

Καλή μας αντάμωση!!! Enduro team florina #enduroteamflorina

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐου 2019
Κόστος:
€10

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.