Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

2η Εντουροβόλτα Ολύμπου 8 Οκτωβρίου 2017

Οκτώβριος 8

logo enduro olympos

Η διοργάνωση της 2ης εντουρόβολτας Ολύμπου <<Χαριτίνη>> θα συνδυάσει την απόλυτη βιωματική εμπειρία στην ελληνική φύση με την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» (Παιδιών με Αιματολογικά Ογκολογικά προβλήματα του Νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία’’- www.pisti.gr).

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών ENDURO OLYMPOS, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 την 2η εντουρόβολτα Ολύμπου << Χαριτίνη>> μετά την απόλυτα πετυχημένη αντίστοιχη της προηγούμενης χρονιάς που μέτρησε πάνω από 200 συμμετοχές.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στους Γόννους Λάρισας ενώ η διαδρομή θα περιλαμβάνει περάσματα από όλων των ειδών μορφολογικού εδάφους καθώς και νέες μοναδικές εκπλήξεις με καινούργια ανεξερεύνητα μονοπάτια μέσα στο δάσος.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, ως ελάχιστη προσφορά, θα διατεθούν για την υποστήριξη του συλλόγου «ΠΙΣΤΗ».
Ο σύλλογος «ΠΙΣΤΗ» δημιουργήθηκε στις αρχές του 1993 από γονείς που αντιμετώπιζαν αυτά τα δύσκολα προβλήματα υγείας των παιδιών τους.

Έχοντας σαν πρότυπα, τα ειδικά κέντρα νοσηλείας του εξωτερικού, βάσει των οποίων ο παιδικός καρκίνος είναι ιάσιμος σε ποσοστό άνω του 80%, αγωνίζονται να προσεγγίσουν το ποσοστό αυτό, στηρίζοντας το δύσκολο έργο των ιατρών, εξασφαλίζοντας όμως παράλληλα αποτελεσματικές και αξιοπρεπείς συνθήκες παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Συμμετοχή στην 2η εντουρόβολτα μπορεί να δηλώσει κάθε λάτρης του αθλήματος γνωρίζοντας ότι παράλληλα θα συμβάλει στον ιερό σκοπό στον οποίο φέτος θα είναι αφιερωμένη η εντουρόβολτα.
Για περισσότερες πληροφορίες σε νεότερη ανακοίνωση.

Τηλέφωνα Πληροφοριών εντουρόβολτας – ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- 6987022866, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- 6977915422

Τηλέφωνα Υποστήριξης εντουρόβολτας – ΜΑΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ- 6949629666, ΠΙΣΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ- 6936914416

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Οκτώβριος 8

Διοργανωτής

enduro ‘Ολυμπος
Τηλέφωνο:
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- 6987022866, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- 6977915422

Χώρος Διεξαγωγής

Τηλέφωνο:
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- 6987022866, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- 6977915422
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
↑ Back To Top ↑