Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

10ο ENDURO ADVENTURE.

Οκτώβριος 13 @ 8:00 πμ - Οκτώβριος 14 @ 5:00 μμ

Ο Α.Μ.Ο.ΛΑΓΚΑΔΑ εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε αθλητές και διοργανωτές για το νέο έτος που αρχίσαμε να διανύουμε.
Πολλά υποσχόμενη είναι η νέα χρονιά και για τον ΑΜΟΛ, με νέα Project, ιδιαίτερα ταξίδια καθώς και για το ανοιξιάτικο 10ο ENDURO ADVENTURE UNNIVERSARY.
Πλέον μιλάμε για ένα 2ήμερο φιλικό ENDURO στις 13-14 Οκτώβρη με πολλά μαγαζιά, παρουσιάσεις νέων μοντέλων, Test Ride, κληρώσεις, δώρα, με συναυλία το Σάββατο βράδυ και με διανυκτέρευση σε σκηνές η ξενοδοχεία για όποιον δεν θέλει λίγο παραπάνω ταλαιπωρία.
Αυτό γίνεται με σκοπό να γιρτάσουμε όλοι οι φίλοι και αθλητές τουENDURO το 10o και τελευταίο ENDURO ADVENTURE στο οποίο θα προστεθεί και η λέξη ANNIVERSARY ως επετειακό.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζει ο καιρός σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και στην ιστοσελίδα μας  www.amol.gr
Εκεί μπορείτε να δείτε τα νέα μας, τα ιδιαίτερα ταξίδια μας. καθώς και την πορεία των αθλητών μας της φετινής σεζόν.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Οκτώβριος 13 @ 8:00 πμ
Τέλος:
Οκτώβριος 14 @ 5:00 μμ
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.