Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1η ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ Μ.Ο.V.ΒΑΡΙΚΟΥ

Απρίλιος 1

Δωρεάν

Η μοτοσυκλετιστική ομάδα Μ.Ο.V. Βαρικού διοργανώνει φιλική εντουροβόλτα στην ευρύτερη περιοχή του Βαρικού Φλώρινας στις 1 Απριλίου και ώρα 10:00.

Η διαδρομή είναι απαιτητική, για τους έμπειρους αναβάτες θα υπάρχουν και hard κομμάτια με ειδική σήμανση. Η διάρκεια της βόλτας είναι περίπου 55 χιλιόμετρα από τα οποία 90% μονοπάτια μέσα σε οξιά και βελανιδιά και το 10% δασικοί δρόμοι. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι μαγευτική με θέα τις λίμνες Χειμαδίτιδας και Ζάζαρη. Όλη η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη με κορδέλες και σήμανση εντούρο.

Αφετηρία-Τερματισμός:
Η Αφετηρία και ο τερματισμός της βόλτας θα είναι στον Άγιο Αθανάσιο του Βαρικού Φλώρινας και ώρα εκκίνησης από τις 10:00 ως τις 10:30 όπου οι οδηγοί θα ξεκινούν σε ολιγομελή παρέες με διαφορά χρόνου 2 λεπτών. Το Βαρικό βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Πτολεμαΐδας του νομού Κοζάνης.

Συμμέτοχη:
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν. Στον χώρο του ανεφοδιασμού θα δοθεί κρουασάν, νερό και τσάι σε κάθε συμμετέχοντα.

Μοτοσυκλέτες – Αναβάτες:
Οι μοτοσυκλέτες των αναβατών θα πρέπει να είναι συντηρημένες με καινούρια ελαστικά και οι αναβάτες να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό εντούρο – μοτοκρος.

Ανεφοδιασμός:
Στα μέσα περίπου της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα ανεφοδιασμού με καύσιμα για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσει ο κάθε αναβάτης να τα παραδώσει πριν την εκκίνηση στο όχημα του Μ.Ο.V. Τα οποία θα τα μεταφέρει στον χώρο του ανεφοδιασμού.

Στον χώρο του τερματισμού θα δοθεί αναμνηστικό, επίσης θα υπάρχει καντίνα με νηστίσιμα και μή.

Περισσότερες πληροφορίες Εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 1
Κόστος:
Δωρεάν
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/1968569770057938/

Διοργανωτής

M.O.V
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/1968569770057938/
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.